left module 2

Vijver Center

De Goudwinde wil naast een speciaalzaak vooral een trefplaats zijn waar de beginnende en ervaren vijver- en tuinliefhebber uitgebreid en professioneel geïnformeerd en geadviseerd wordt over de nieuwste trends.

left module

Bonsai Center

In het Bonsai Center kunt u terecht voor uw aankoop van prachtige binnen en buiten bonsai-bomen, maar ook alles voor de verzorging van de bonsai.

Rubberfolie is één van de belangrijkste elementen van uw vijver. Het is de fundering van uw vijver en het stelt u in staat om uw vijver in zeer natuurgetrouwe vormen aan te leggen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u hierbij voor kwaliteit kiest!
Wij bieden u een oplossing-op-maat die een uitzonderlijke levensduur verzekert. Studies toonden aan dat de folies uit ons aanbod onschadelijk zijn voor vissen, planten en het milieu. Daarbij komt dat de folie een hoge weerstand biedt tegen chemicaliën die aanwezig zijn in regenwater en grond (zouten, zuren, bacteriën, schimmels). De garantiekaart bevestigt de bijzondere kwaliteit en uitzonderlijke levensduur van de vijverfolie.