left module 2

Vijver Center

De Goudwinde wil naast een speciaalzaak vooral een trefplaats zijn waar de beginnende en ervaren vijver- en tuinliefhebber uitgebreid en professioneel geïnformeerd en geadviseerd wordt over de nieuwste trends.

left module

Bonsai Center

In het Bonsai Center kunt u terecht voor uw aankoop van prachtige binnen en buiten bonsai-bomen, maar ook alles voor de verzorging van de bonsai.

Wegbeschrijving


View Larger Map

De Goudwinde ligt middenin een stukje oogstrelend West-Vlaanderen op de verbindingsweg tussen Langemark en Boezinge.
Boezinge is een randgemeente van Ieper. U kunt uw bezoek aan De Goudwinde dus probleemloos koppelen aan een dagje Ieper, een uitstap naar de Westhoek of een wandeling door de West-Vlaamse heuvels.

Wegbeschrijving vanuit Antwerpen, Gent, Kortrijk

Vanaf de autosnelweg E17 Antwerpen-Kortrijk kiest u ter hoogte van Kortrijk voor de A19 richting Ieper. U volgt de A19 tot op het einde. Aan de verkeerslichten rijdt u links en volgt de expressweg tot aan de eerste verkeerslichten (complex Picanol, voorheen Lernout en Hauspie). Hier gaat u rechtsaf en volgt de straat tot u op een kruispunt Herberg Pilkem ziet. Op dit kruispunt gaat u linksaf. 400 m verder ziet u De Goudwinde.

Wegbeschrijving vanuit de regio Kust

In Diksmuide volgt u de weg Diksmuide-Ieper richting Ieper. U zult de bebouwde kom van Boezinge binnenrijden. Blijf de weg volgen tot aan het voetbalveld. Hier neemt u de 1ste straat links (richting Langemark). 2km verder ziet u De Goudwinde aan uw linkerkant.